Имам шест плочки. Виж!

Полезна ли е умерената суета във фитнеса?
Имам шест плочки. Виж!

Забелязали сме, че запалените фитнесари обожават да показват мускули на обществени места. Някои от въпросните ентусиасти даже биха ви позволили да пипнете ценните им "телесни съоръжения".

Изненадващо или не, една голяма част от холивудските звезди също влизат в тази категория. Не е случайно, че те редовно могат да бъдат забелязани по улиците по спортна екипировка. Най-пресният холивудски пример е актрисата Ема Уотсън, която само преди броени дни показа, хм!, "пресата" си на останалия свят. 

Честно казано обаче, във фитнесарския ексхибиционизъм, стига да е в умерени количества, не виждаме нещо чак толкова нередно. Даже го смятаме за полезен... донякъде.

На първо място, "разсъблечените" фитнес резултати са чудесно доказателство, че прогресът в тренировките е абсолютно възможен, но, логично, с цената на много работа от страна на спортуващия.

Осъзнаването, че "другите могат" пък често води след себе си достоен стимул за собствени, лични постижения.

От друга страна, коментарите на околните за "страхотната фигура, която си направил" действат доста мотивиращо и ободряващо, убедили сме се сами. Не е хубаво да се разочарова публиката, нали? :))

Така че, да, оправдаваме подобна проява на суета. В премерени количества, тя носи повече ползи, отколкото вреди. Ще се убедите сами, ако надникнете в галерията :)

А вие: показвате ли телесни съоръжения наляво-надясно, с повод и без повод?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май