Шикозни термоси

Освен, че съхраняват температурата на любимите ви напитки, отброяват и времето
Шикозни термоси

Днес, в офиса, се радваме на още един очарователен летен ден. Разбира се, с чаша горещо кафе. И сме напълно сигурни, че много от вас имат същия ритуал на работното си място.

Ако случайно обаче отпивате ободряващата течност от чашка за еднокартна употреба или се чудите как да я пренесете до офиса, имаме идея точно за вас. Сложете край на пластмасовата ера с едно наистина вдъхновяващо решение на въпроса - добрия, стар термос. Само че, с подобрения!

Оригиналната колекция термоси на TimeMug перфектно комбинират изчистена форма, функционалност и стил.

А най-интересното е, че имат и вградени часовници. Добра алтернатива, ако не можете да си позволите Rolex. Плюс това, никой няма да забележи, че отброявате всяка минута по време на дългите, служебни срещи. Иии, може би няма да закъснявате за уговорките си...

Сладурските термоси са направени от неръждаема стомана, което позволява да се почистват в съдомиялна машина. Корпусът на часовника е от същия материал, а в допълнение е херметически уплътнен и водоустойчив. За още по-голямо улеснение, механизмът работи с батерии. Можете да избирате между 4 визии на циферблата и рамката.

Олекотената термочаша е подходяща както за топли, така и за студени напитки, а капацитетът й е цели 500 милилитра.

Дизайнерите са помислили и за безопасността на жадните. Снабдили са устройството с гумено капаче, което изключва риска да се полеете или да се изгорите с вряла течност.

Уникалните термоси се предлагат в 18 различни цвята, като цената си остава една и съща – 18 или 20 щатски долара. За съжаление, все още не могат да се купят извън САЩ и Канада, но се надяваме това скоро да се промени.

Определено нещата, за които най-силно копнеем рано сутрин, са достатъчно време и ударна доза кафе. Но термочашите стават и за планина, и за море, което особено добре пасва на начина ни на живот :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май