Тайната на мъжката привлекателност

Тайната на мъжката привлекателност

Доброто настроение

1778560

В съвременното напрегнато ежедневие умението да не изпадаш в депресия по всеки повод често е по-важно от дебелия портфейл. Затова и дамите са категорични, че изключително много държат на тази черта на характера, защото не парите или положението в обществото, ами доброто настроение е гаранция, че с даден човек ще се живее леко.

 

Усмивката

Откритата усмивка казва на жената, че нейният спътник е уверен в себе си и се отнася доброжелателно към обкръжаващия свят. С такъв човек може да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно.

 

Спретнатостта и подредеността

1778562

Минаха времената, когато се смяташе, че небръснатото лице и мръсният потник са признак на мъжественост. Жената иска да не я срам да се показва с мъжа в обществото. И колкото и да е влюбена, на нея определено не ѝ е приятно да вижда въргалящи се на пода мръсни чорапи.

Добрата физическа форма

1778559

Външната привлекателност е въпрос на вкус. Но едно е безспорно: физически здравият мъж има повече шансове да успее и в кариерата, и в леглото.

Изобретателността

Коя ли жена не мечтае да полети в самолет, управляван от нейния любим, или да види на възглавницата букет рози в чест на рождения си ден. Способността на мъжа да предложи на жената истинско романтично приключение е гаранция, че съвместният им живот никога няма да се превърне в рутина.

Демонстрацията на чувства

Оказва се, че това е по-важно от броя на оргазмите. Жената ще е готова да отиде на края на света с човек, в чийто обятия ще се чувства защитена. Несъмнено жените ценят високо господата, които не се притесняват да прегръщат и целуват любимата си пред приятелите си или да ѝ говорят мило по телефона, дори и когато са само в мъжка компания.

Умението да се слуша

Известно е, че средностатистическият мъж не е в състояние да слуша монолог по-дълъг от две минути. Жените обаче са склонни към подробно описание на случващото се. Затова и те ценят умението да слуша и да не прекъсва с фразата: "Скъпа, всички разбрах. Разкажи как всичко свърши".

Отговорността

Жените искат да виждат до себе си мъж, на когото могат да разчитат. Това е една от най-привлекателните черти. Когато мъжът казва на компанията: "Момчета, време е да тръгвам. Трябва да купя хляб и да сложа децата да спят", това за жената е по-сърцераздирателно от всяко обяснение в любов. А за вас, дами, кое е най-ценното качество, което един мъж може да притежава?


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април