Мултифункционална кошница с възглавници

Може да се ползва като какво ли не и да носи безкрайни мързеливи удоволствия
Мултифункционална кошница с възглавници

Нали ни знаете: падаме си по мултифункционални, практични и красиви неща. Съвсем естествено, щом видяхме Mister T, веднага се влюбихме в него! И бързаме да го споделим точно днес, на прага на Великден, когато на всички ни се въртят в главите слънчеви кътчета, ароматни козунаци, за които трябва да чакаме до утре, шарени яйца и блажен мързел :)

Та, Господин Т е мебел с ужасно много приложения, която отчаяно искаме да притежаваме. Може да се ползва като мини столче, масичка, табуретка, върху която да опънете краката си, изобщо – за всякакви носещи удоволствие цели.

Формата и размерите са минималистични, изчистени, направо бихме казали ултра секси. Представлява две възглавнички, кошница от здрав шперплат и поднос от термоустойчива пластмаса, които могат да се използват заедно и поотделно в най-различни случаи. Кошницата е с цвят на светло дърво, а възглавничките могат да бъдат в сиво, синьо, зелено и черно и бяло.

Цялата конструкция е олекотена и компактна, съхранява се лесно и може да се пренася удобно навсякъде. Ние вече си я представихме на слънчевата ни тераса или на поляната пред вилата... Да, това ще правим утре ;)

Но да се върнем на Mister T, който е дело на парижкия дизайнер Antoine Lesur. Той е разработил функционалната мебел за френската компания Oxyo като част от проекта им Made in Design. В него са включени творения на още няколко дизанейра, но като че ли кошницата с възглавниците е най-впечатляваща.

Сега обаче седнете, защото ще ви съобщим цената: 495 евро + стандартна доставка до България в размер на 44,90 евро. Мда, соленичко излиза тази красота, май ще чакаме намаление ;) Иначе можете да поръчате от тук, ако разполагате с едни излишни 500 и нещо евро. Ако ли не, скокнете до галерията и се отпуснете...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май