Изберете си подходящ любовник с тест с бонбон

Изберете си подходящ любовник с тест с бонбон

Немски психолози препоръчват "тест с бонбон”, който изисква от вас да почерпите обекта на желанията си с бонбон с обвивка (най-добре ще е да ползвате бонбон с пълнеж), а после да видите как ще обели мъжът бонбона.

Трябва обаче да уточним нещо – далеч не всички мъже обичат сладко, така че ще е по-добре да ползвате нещо по-неутрално – дъвка например.

1838355

 

1.Той сваля обвивката и веднага я изхвърля – погледнете какво прави със съдържанието. Дали веднага го лапва цялото (гълта, без да отхапва, ако става въпрос за бонбон) буквално на мига? Тогава сексът с него ще бъде бърз и кратък.

2.Той си прави оригами от обвивката? С този мъж най-вероятно ще можете да пробвате пози от Кама Сутра.

3.Върти си обвивката в ръцете, все едно не знае какво да направи с нея и тества здравината й? Същото ви очаква и вас в неговите ръце.

4.Прибира си обвивката в джоба? Той е възпитано момче (или поне се прави на такова), но му липсва изобретателност. Най-вероятно този мъж е педант и консерватор, при когото ще имате избора измежду мисионерска поза и… мисионерска поза.

5.Той изглажда обвивката, постепенно правейки я абсолютно равна? Най-вероятно ще ви угажда и на вас, докато не получи ответна реакция.


1838354

 

ключови думи:
избор любовник

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април