Йога с дъмбели

Йога с дъмбели

Най-важното

Йогата има невероятни ползи за тялото ни. Тя намалява стреса, подобрява духовното ни състояние и ни помага да направим тялото си по-гъвкаво и здраво. Има стотици йога пози, сега ще ви представим йога с дъмбели. Тези упражнения ще ви помогнат да заздравите мускулатурата си и да я огъвкавите.

За тази тренировка са ви необходими само 2 дъмбела, не по-тежки от 5 килограма всеки. Вземете дъмбелите и клекнете, като дъмбелите опрат земята, след това без да отлепяте дъмбелите от земята заставате в поза за лицева опора. Правите 1 лицева опора, без да пускате дъмбелите и след това вдигате едната си ръка на горе, после другата. След това се изправяте и вдигате дъмбелите на горе. После дъмбелите на долу докато не застаната в страни до тялото ви. Това е 1 повторение.

Хубаво е да правите 3 серии от по 10-12 повторения на ден. По този начин за 1 месец ще усетите, че тялото ви е заздравено благодарение на това упражнение.

Вижте още: 3 йога пози, които са добри за бегачите.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април