Тайните на холивудската преса

Тайните на холивудската преса

Най-важното

Сигурно се чудите как е възможно всички актьори в Холивуд да изглеждат перфектно. Те са принудени да изглеждат така, защото ако нямат перфектното тяло, няма да са търсени. Но те всички изглежда като изваяни. Чудите се какви са тайните на перфектната коремна преса на холивудските звезди? Ето какви са техните тайни.

Едно от основните неща, които помагат на звездите да изглеждат добре е гъвкавото работно време. Те не работят в офис от 8 до 5 и не познават какво е 5-дневна работна седмица. Те може да работят когато има снимки и да си почиват после месеци. Това им дава възможността да тренират по-добре и от там да изглеждат по-добре.

Те имат възможността да си наемат професионални инструктори и спазват дисциплина. И няма как да не спазват дисциплина, защото имат мотивация. Звездите знаят, че ако изглеждат добре, ще завалят предложенията за филми, а от там ще идват повече пари. А професионалните инструктори могат да им помогнат да тренират правилно и следят техния прогрес.

Звездите спят добре. Повечето от тях не познават какво е стреса. Те живеят в голямо имение и си харчат парите. Те спят добре, което означава, че могат да тренират правилно, а от там да изглеждат добре. Сънят е едно от най-важните неща за правилната преса, а добрия сън е един от ключовете на холивудската преса.

Освен добрия сън, звездите имат възможността да се хранят правилно. Повечето от тях притежават неограничени възможности да се хранят със здравословни съставки. Техните фитнес инструктори следят с какво се хранят и им помагат при съставянето на тяхната седмична диета. Както знаете храната е от изключителна важност за коремната преса, а звездите нямат проблеми с правилното хранене, стига да имат желание.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True blood

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май