Звездите, които казаха "не" на социалните мрежи

И така са си добре
Звездите, които казаха "не" на социалните мрежи

Напоследък популярните личности масово използват социалните мрежи, за да се популяризират сами и за да създават много шум за нищо около себе си. Има обаче и такива, които бягат от Туитър и от Фейсбук (разбира се, и от производните им) като Мечо Пух от... пчелите :)

Ето за кои "социопати" ще стане дума в следващите редове:

Блейк Лайвли

През 2011-та в интервю за сп. "Glamour" русокосата актриса обясни липсата на акаунти в мрежите по следния начин: "Хората все ме питат защо не "туитвам". Ами, писнало ми е от мен самата, ето защо!". Малко по-късно Лайвли разбра, че има фалшиви профили и в Туитър, и в Instagram, което ѝ се стори странно и неприятно явление, но все пак успя да го приеме и преглътне някакси.

1105971Guliver/Getty Images

Крис Хемсуърт

Когато става въпрос за личния му живот, Богът на гръмотевиците е изключително категоричен и не позволява каквито и да е било намеси. Затова не очаквайте от него да публикува свои снимки или такива на бебето и жена си в социалните мрежи. Тц! 

Нещо повече, Крис е на мнение, че колкото по-голяма мистерия има около личността на един актьор, толкова повече хора ще очакват да го видят на голям екран. Не можем да преценим доколко тази логика е добра, но самият Хемсуърт се справя отлично с поддържането на засилен интерес към персоната си. 

Скарлет Йохансон

Изкусителната Скарлет също не одобрява идеята да документира всяко свое банално-ежедневно действие в онлайн пространството. В социалните мрежи ще откриете само фалшиви нейни профили, създадени от най-върлите ѝ почитатели.

1105965Guliver/Getty Images

Хоп! Списъкът ни със звезди съвсем не се изчерпва само с тези три. Ако по-често ни посещавате, скоро ще разберете и кои са останалите. Така, де, дотогава очаквайте продължението!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май