Защо Крис Хемсуърт е съпруг-мечта

Един мъж, толкова много причини да го обичаш
Защо Крис Хемсуърт е съпруг-мечта

Вижте какво, най-напред да се разберем: няма по-добър от моя мъж (време за реклама!) и все пак... Австралийският актьор Крис Хемсуърт безспорно е съпруг-мечта. Той е хубав, талантлив, успешен, известен. С две думи: перфектен!

Нещо повече, въпреки многобройните си професионални ангажименти, звездният мъжага успява да се грижи за семейството си съвестно и се справя на всички фронтове изключително добре. Съпругата му – италианската актриса Елза Патаки, безспорно има пълното право да го боготвори.

Най-малко, защото...

1. Страхотен татко е! Гушнал 18-месечната си дъщеря Индия в силните си ръце, Крис е толкова внимателен и себеотдаден, че направо се разтапям, гледайки го. Отдалече си личи, че ролята на баща наистина му допада и тя сякаш е буквално мислена за него. А след последната, вече потвърдена, новина, че двамата с жена му отново ще стават родители, вече е тотално ясно: актьорът се е посветил на бащинството и няма връщане назад.

2. Никога не забравя и другото си момиче обаче – красивата си съпруга Елза, към която редовно демонстрира силните си чувства на привързаност. Без значение дали са на спортно или на светско събитие, Хемсуърт винаги ще дари половинката си с цялото внимание, на което е способен. Ще я накара да се почувства красива и желана. Само да ви припомня, че двамата се запознаха в средата на 2010-та, а в края на същата година решиха да минат под венчилото - доказателството, че блондинът е разбрал от раз, че госпожа Патаки е сродната му душа.

1114240Just Jared

3. Австралийският чаровник се грижи и за себе си обаче. Редовно посещава фитнес залата, където се поти здраво и резултатите са налице. Не е случайно, че по атлетичното му тяло въздишат хиляди почитателки от цял свят... (включително и аз).

4. Но най-готиното е, че Крис пази личния си живот в пълна неприкосновеност и се старае семейството му да не страда от неговата популярност. Браво, момче!

Това, разбира се, са само няколко от основните причини, които превръщат Крис Хемсуърт в супергерой по отношение на брачния му профил. Убедена съм, че качествата му като съпруг са неизброими, имайки предвид това, което той демонстрира в публичното пространство. Е, със сигурност си има и недостатъци, де, но, хайде, от мен да мине, ще му ги простя така, както и Елза му ги прощава.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май