Ерин Хедъртън вдъхновява младите момичета да обичат себе си

27-годишната бивша моделка разкри пред фенове, че неспособността да поддържа дадени мерки я е накарало да се почувства като “провал"
Ерин Хедъртън вдъхновява младите момичета да обичат себе си

В модната индустрия не всичко е такова, каквото изглежда. За пореден път темата за здравословното отношение към тялото бе засегната, когато наскоро бивш модел на марката "Виктория сикрет” сподели в своя акаунт в Инстаграм, че напрежението да поддържа форма оказва пагубно влияние върху самочувствието.

Двадесет и седем годишната Ерин Хедъртън за пръв път дефилира на ревюто на "Виктория сикрет” през 2006. През 2010-2012 тя заемаше място сред ангелите – длъжност, която са изпълнявали още Миранда Кер, Хайди Клум, Адриана Лима, Дауцен Крус.

1668065PinterestПод снимката, която Хедъртън сподели в социалната мрежа, тя разказва как напрежението да се вписва в определен имидж или да поддържа дадени размери е довело до срив на нервната система. Ерин признава, че в този тъмен период от живота си се е чувствала като "провал”. Моделката вече гледа назад към тези моменти като натрупан опит по пътя към култивиране на вътрешна любов. Сега тя не само се приема, такава, каквато е, но и се надява да вдъхнови младите момичета, особено тези, които са в модния бизнес, да не се поддават на напрежението. Страховете и несигурността са неизменна част от живота на повечето жени, но Ерин Хедъртон се надява да допринесе за повече положително и уверено отношение в живота на нейните последователки.   

1668067Instagram/ Erin Heatherton

     

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април