Блейк Лайвли

Тайните на красотата
Блейк Лайвли

Блейк Лайвли безспорно има една от най-секси визиите в Холивуд. Ако си мислите обаче, че стройната й фигура е резултат на лишения, звездата може да разочарова очакванията ви. Пред британския "Харпърс базар” актрисата от "Клюкарката" разкрива, че тайната се крие в бързия й метаболизъм. Все пак, когато става дума за влизане във форма след раждане на дъщеря си Джеймс, Лайвли споделя, че е трябвало да се поизпоти.

 

Лайвли си прегрешава редовно

"Не мога да се лиша от чаша топъл шоколад за закуска, нито от няколко парченца черен шоколад след вечеря. Подобрява ми настроението!”

 

Актрисата разчита на добрия метаболизъм и на младостта за стройната си фигура

Холивудската звезда споделя, че разчита на младите си години и бърз метаболизъм, за да поддържа форма безпроблемно: "След няколко години ще трябва да намеря нов ключ към добрата фигура. Може дори да е строга диета.”

 

След раждането е трябвало да вземе по-строги мерки

Когато стане дума за поддържане на форма, Блейк Лайвли е по-спокойна от повечето й колежки в Холивуд. Но след раждането на първото си дете се е наложило да вземе по-строги мерки. Само месеци след раждането е трябвало да се появи по бански за филмова роля. Това е изисквало повече фитнес и спорт. Треньорът на Лайвли споделя, че тя е увеличила тренировките си от един – два пъти до пет – шест пъти седмично: "В понеделник тренирахме горната част на тялото, във вторник долната. В сряда беше високо-интервална тренировка. Четвъртък и петък се повтарят горна и долна част, а в събота се концентрираме върху рамене и ръце.”

Актрисата също разказва, че колкото и важни да са тренировките и почивката, диетата е от първостепенно значение.

1682493Pinterest

Здравето преди слабата фигура

Лайвли не остава безразлична към натиска, под който се намират новите майки, за да се върнат във форма след раждане: "От жената се очаква да изглежда както, както е била на 19. Мисля, че това е нелепо.”

Актрисата споделя, че не връщането във форма, а здравето е било ключовата й мотивация: "Когато имаш новородено е важно да се храниш пълноценно, защото всичко, което аз поемам се прехвърля в нея.”

1682497Pinterest

Забавни тренировки и свежа храна

"Не обичам да ходя на фитнес. Кой обича? Когато съм във фитнеса имам усещането, че си пропилявам живота. Предпочитам да си взема колело под наем или да отида на разходка в планината.”

Звездата обича да се вихри и в кухнята. Използва свежи продукти, което според нея допринася много за качеството и вкуса на храната.    

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април