Флуоресцентно. Еко. Красиво.

Различното осветление
Флуоресцентно. Еко. Красиво.

Факт. Енергоспестяващите крушки, каквито са флуоресцентните, са наистина по-скъпи от обикновените. Но изразходват с близо 80% по-малко електроенергия и са сравнително по-приятелски настроени към околната среда.

Започнахме да ги използваме активно в собственото си домакинство преди известно време и сме изключително доволни. Единственото, което не харесваме в тях, е малко скучният им външен вид, който никак не ни създава усещане за уют и хармония в дома.

За това много се зарадвахме, когато попаднахме на ето тези крушки. Защото те имат наистина причудлива форма – различни са от който и ъгъл да ги погледнеш.

Енергоспестяващите Plumen 001 са по идея на известния продуктов бранд Hulger, а иновативният им дизайн е дело на британския дизайнер Самуел Уилкинсън.

Името на забавните крушки идва от френската дума "plume", която в буквален превод означава "перо" (на птица), а цената за един брой (100W и 200W) е около 20 паунда. Хубавото е, че оригиналните "светулки" могат да бъдат поръчани по интернет, с доставка до България. 

Те са перфектен пример за това как дори и най-баналните неща могат да станат ековдъхновяващи, стига да вложиш в тях малко въображение :)

Осветете деня си... сега:

Plumen

Plumen

Plumen

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май