Всяка излишна лъжица – закачалка!

Няма да я хвърляте, я
Всяка излишна лъжица – закачалка!

Едно от онези неща, които са толкова гениално елементарни, че просто не можете да преживеете факта, че не сте ги измислили вие. Почти не познавам домакинство, което да няма поне една лъжица в повече. Обикновено са повече от една. Честно, кога беше последният път, когато имахте 24 души на гости? Да, и всичките ядоха супа, нали? Хайде сега, моля ви се!

След като вече се съгласихме, че имате повече лъжици, отколкото ви трябват, да се върнем на гениалното им приложение. То вече е повече от ясно, де, но аз да си кажа. Откраднах го от един симпатичен блог. Идеята е следната – огънете лъжиците по показания на картинката начин и ги пробийте с бормашина на две места. Така няма да се въртят след като ги завиете в стената. Подредете ги или в права линия или на зиг-заг. Сега само стискаме палци скоро да закачим зимното яке трайно на някоя от тях.

 

Често ни се случва да крадем подробни идеи и да ги споделяме под формата на статия на фен-страницата ни във фейсбук. Ако все още не сте я харесали, може би ще е добре да го направите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май