Я си виж стойката!

Стегни се, стегни се, стегни се!
Я си виж стойката!

Най-важното

Каквото и да си говорим, няма перфектна стойка – всяка позиция на тялото, задържана непроменена за прекалено дълго време, може да бъде вредна. Това изисква от нас да бъдем съзнателни за конфигурацията, която сме заели във всеки един момент и да внасяме в нея макар и минимални корекции на възможно най-кратки интервали от време.

Имаме идея за статия, която може да излиза всеки ден на сайта и винаги ще е актуална и полезна за читателите – били те нови или редовни такива. Тя ще бъде със заглавие "Оправи си стойката!", подзаглавие "Оправи си стойката!" и текст "Оправи си стойката!".

Повечето хора седят по начин, който е престъпление спрямо тялото им. Независимо, че го осъзнават, те нямат волята и постоянството да предприемат корективни действия в рамките на целия ден. 

В тази връзка бих искал да ви покажа едно видео, което ще ви помогне да разберете значението на вашата стойка с още по-голяма категоричност. Напълно идиотските пози, които героите в него заемат, на практика по нищо не се различават от начина, по който повечето от нас работят с компютъра, мобилния телефон или таблета. Нищо чудно, че в края на деня ни болят толкова много работи...

https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април