Хладилникът, моят приятел

Или как да го превърнем в такъв
Хладилникът, моят приятел

Повечето хора нямат здравословна връзка с хладилниците си. Обратно. Голямото бяло шкафче в центъра на кухнята се превръща в източник на редовни и мъчителни изкушения за мнозина. Пристрастяващо е, а това изобщо не е хубаво и може да доведе до нерегламентирани последици за тялото и здравето.

Разбира се, има начин да превърнем хладилника в приятел. И то не един. Преди всичко обаче, най-напред е добре да работим повече върху волята си. Просто е смешно да е толкова слаба, разбирате ли :) Всъщност, полезно е да знаем какво е тя и дали можем да разчитаме на нея в трудни моменти. Материалът на Киро е насреща, за да отговори на всички наши питанки по този параграф.

Иначе, още сега е наложително да вкараме малко ред в "ковчежето" си за храна, ако там цари хаос и безредие.

- На отделението, което при отваряне се пада на нивото на очите, е разумно да наредим само или преобладаващо здравословни продукти – любимите си суперхрани, един вид :) Ясно е, че така те ще попадат директно във фокуса ни и шансът да ги предпочетем ще е много по-голям.

- Нещо повече, няма смисъл да наблъскваме хладилника си догоре единствено със зеленчуци и плодове. Важно е да имаме повече алтернативи за здравословно похапване.

- И никакви кутии с бърза храна вътре, остатъци от пица и прочее "боклучета", ей! Трябва да сме стриктни и да имаме едно наум, че всички нехайно оставени остатъци от фаст фууд ще подложат на изтезание иначе волевата ни натура ;)

Ще пробваме да се разберем с белия господин, нали? Заедно ще успеем, сигурна съм. А ако генерирате добри резултати, задължително се похвалете във фейсбук. Там сме изцяло на ваше разположение. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април