Отслабвайте с Дейвид Кирш (част втора)

Още няколко добри съвета от популярния фитнес инструктор
Отслабвайте с Дейвид Кирш (част втора)

Миналата седмица, тук, ви срещнахме с един от топ треньорите на Холивуд – Дейвид Кирш. Специално за вас, той развенча някои от най-широко разпространение легенди в отслабването. Не сме забравили обаче, че тогава ви обещахме втора порция от полезните му съвети и днес, точно около обяд, сме готови да ви я поднесем. Да започваме, а?

"Изгубеният" метаболизъм

Голяма част от жените, а може би - и някои мъже, с носталгия си спомнят за дните, когато са имали свободата да хапват по много от любимите си ястия. Без да се страхуват, че ще напълнеят или нещо подобно.

"Просто трябва да приемем, че телата ни се променят с възрастта", категоричен е Кирш. "Те не са програмирани да реагират на храната по един и същ начин в продължение на 20 години.

Така че вместо да оплаквате бързия метаболизъм, който сте загубили заедно с младостта, би било добре да обръщате повече внимание на продуктите, които консумирате ежедневно", съветва експертът.

Мъжете, жените, резултатите

Свикнали сме да смятаме дамите за по-чувствителните диетиращи. Но не е така, твърди Кирш. И двата пола остават еднакво разочаровани, когато не виждат резултати от усилията си, полагани в отслабването.

"Спрете да се сърдите на генетиката обаче и помислете как да излезете от неприятната ситуация", съветва топ треньорът. "Важно е пак да разгледате фитнес целите си и начините, по които се опитвате да ги постигнете", сигурен е той.

И накрая: Кирш напомня, че хранителният режим е само едната страна на монетата. Важно е да го комбинирате с подходящ комплекс от упражнения. "А време за тренировки винаги има!", напомня личният инструктор на Хайди Клум.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май