Диетата на: Ева Мендес

Красавицата не си пада по ограниченията
Диетата на: Ева Мендес

След по-малко от месец Ева Мендес ще навърши 38, но това няма никакво отношение към непреходния й сексапил. Актрисата, която стана известна благодарение на ролята си в шедьовъра "Тренировъчен ден", е в отлична форма, точно както преди 10 години, когато изгря на холивудския звезден небосклон.

Въпреки че имаше някои вредни зависимости, заради което претърпя рехабилитация, Ева продължава да е любимка на модните списания, дизайнерите и на ценителите на женската красота изобщо. А, въпреки жестоките критики, тази година ще има възможност да докаже и актьорския си талант, при това в цели 3 филма, които определено очакваме с интерес.

Преди това обаче, ще обсъдим здравословните навици на госпожица Мендес. Започваме с:

Диетата

justjared.buzznet.comТрябва да отбележим, че звездата буквално блести напоследък, особено откакто има връзка с колегата си Райън Гослинг. Но тя подчертава, че здравословното хранене има изключително голяма роля за излъчването и отличната й визия. И под здравословно хранене изобщо няма предвид строги диети и лишаване от любими храни.

Ева отдавна не яде месо, но не е типичната вегетарианка – обожава риба, както и всякакви млечни продукти. Не одобрява манията по "диетични", "обезмаслени" и т.н. храни, защото ги смята за "изкуствени". Обича да експериментира с веган ястия и, благодарение на това, често открива интересни хранителни комбинации.

Актрисата не пропуска да подчертае, че държи на въглехидратите в менюто си, особено ако са под формата на хляб, паста и ориз. Освен това залага винаги на тъмните им варианти – не яде бял хляб, бяла паста и бял ориз.

Мендес признава още, че има една сериозна слабост и това са сладкишите. По този повод избягва да ходи в Италия, тъй като там просто не яде друго. Когато не може да се справи с желанието за десерт, се старае да хапва най-вече черен шоколад.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 15.03.2012 | 18:34
    Отговор на коментар #1 от : Здравейте! По принцип избягваме да публикуваме персонални менюта, особено когато става дума за популярни личности. Това, което се отразява положително на конкретен човек с определен начин на живот, може да бъде абсолютно противопоказно за друг. Ако желаете персонален режим на хранене, консултирайте се със специалист. Поздрави!
  • 1
    от Не е посочен | 15.03.2012 | 17:21
    Е и къде точно е рецептата за диета не разбрах,писали сте:"Ева отдавна не яде месо, но не е типичната вегетарианка – обожава риба, както и всякакви млечни продукти. Не одобрява манията по "диетични", "обезмаслени" и т.н. храни, защото ги смята за "изкуствени". Обича да експериментира с веган ястия и, благодарение на това, често открива интересни хранителни комбинации. Актрисата не пропуска да подчертае, че държи на въглехидратите в менюто си, особено ако са под формата на хляб, паста и ориз. Освен това залага винаги на тъмните им варианти – не яде бял хляб, бяла паста и бял ориз. Мендес признава още, че има една сериозна слабост и това са сладкишите. По този повод избягва да ходи в Италия, тъй като там просто не яде друго. Когато не може да се справи с желанието за десерт, се старае да хапва най-вече черен шоколад.ХИЧ ВА НЯМА ЕЙ. ''

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април