Звездна тренировка: Райън Гослинг

Канадецът, който тази година покори публиката, е в отлична форма
Звездна тренировка: Райън Гослинг

Не сме си представяли, че ще го кажем, но... Райън Гослинг е новото ни звездно увлечение, на което не можем да устоим.

30-годишният канадец досега почти не успяваше да привлече вниманието ни, обаче ролите му в Drive (Живот на скорост) и Crazy, Stupid, Love (Оглупели от любов), които излязоха на голям екран през последните два месеца, спечелиха сърцата ни. В първия, който вече видяхме, Райън е в толкова загадъчен и първичен образ, че ни размекна капачките от сексапил. Във втория, който тепърва ще можем да гледаме и у нас, актьорът е в перфектна форма и я демонстрира наистина често... Което автоматично значи, че ще преглътнем захаросаната любовна история и ще отидем да го гледаме, 100%.

Всъщност, русокосият красавец отбелязва изключителен подем в кариерата си и ще можем да го видим и в The Ides of March следващия месец, където си партнира с Джордж Клуни (който е и режисьор, и сценарист на филма...).

Най-впечатляващо обаче Гослинг изглежда като чаровника Джейкъб Палмър именно в романтичната лента Crazy, Stupid, Love, където показва отличната си форма и особено добре орелефения си корем. Симпатягата, който наскоро се появи, хванат за ръка с ослепителната Ева Мендес, неотдавна разкри и физическата си подготовка за споменатата роля:

Тренировката

justjaredРайън винаги е изглеждал добре, но преди 4-5 години беше доста по-слаб и с по-неоформени рамене, гръб, гърди... През последните няколко години обаче той прави впечатление с все по-сериозна физика, без да се стреми към обем в мускулите, което във всички случаи ни изглежда съвсем здравословно (и много секси ;) ).

Специално за превъплащението си в Джейкъб Палмър, блондинът наблегнал на големи тежести в кратки серии от по няколко повторения, които редувал с упражнения за по-малките мускули в серии с повече повторения. Той често разнообразявал програмата си, миксирайки базови, комплексни и изолирани движения.

Тъй като горната част на тялото му имаше нужда от развитие, актьорът изпълнявал най-много комбинации, свързани с мускулатурата в тази област.

Резултатът е повече от впечатляващ – някога кльощавият Гослинг сега може да се похвали със страхотен гръб, гърди, рамене, ръце и корем.

Досега няма информация за хранителния му режим по време, преди или след тази тренировъчна програма, обаче изглежда звездата не си пада по лишенията - папараци често го хващат да си хапва в заведения за бързо хранене. Но високо интензивното кардио, което правел по 5-6 пъти в седмицата, както в залата, така и навън, доста му помогнало да се отърве от подкожните мазнини.

В едно скорошно интервю Райън спомена, че набляга на интервалните кардио тренировки на различни машини. Но когато има време, не пропуска да тича на открито и да се катери.

Ние ще почакаме още малко, за да видим и следващите два филма с негово участие. Добрата новина е, че идват още минимум 3 ленти, в които канадецът ще се изявява, така че тепърва ще научаваме още за него :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май