Вижте как да се предпазите от уроки и зли сили с тези растения

Вижте как да се предпазите от уроки и зли сили с тези растения

Защитата на дома ви от зли очи, магии, кражби и неприятности е изключително полезна. Мъдростта на нашите предци подсказва, че защита може и трябва да се търси от самата природа. Научете как да използвате обикновени растения, за да направите от дома си непревземаема крепост.

Калина.

В миналото почти нямало къща с парцел, който няма да бъде украсен с това красиво дърво. Калината е отличен амулет срещу зли очи и магии, както и прекрасен и безвреден любовен еликсир. Пътеките край къщата се поливали със запарка от калинови листа, за да привличат ухажори и да не пропускат щастието си, а клонките се носели в джобове и се поставяли на входа на къщата, за да не стъпи злото на прага.

Мента.

Това растение има склад от полезни свойства. Ментата се използва като успокоително, кръвоспиращо, любовно и защитно средство. Живо растение, растящо до къщата, ще предпази стопаните от зло и врагове. Дори изсушената мента е в състояние да блокира пътя на злите духове - листата се стриват на прах и се поръсват на земята на входната врата, а на входа се окачват торби с трева.

 Копър.

Една проста подправка може да прогони хората със зли мисли далеч от дома, както и да пази бебетата от зли очи и болести. Обичайно е да се окачват сушени стръкове копър на уединено място на входната врата, а също и да се поставят в колички, за да се предпазят децата от онези, които могат да го провокират, дори и по невнимание.

Дъб.

Дървото се смята за символ на мъдрост и проницателност. Неговите плодове, листа, кора и клони се считат за силни талисмани за кариера, а също така са в състояние да предпазят от всякакви магии, зли очи и завист.

Жълт кантарион.

Растението предпазва от хора с лоши мисли. Особено ефективен е коренът на растението. Поставя се в малка торбичка и се закача от вътрешната страна на входната врата.

 Папрат.

Това растение перфектно предпазва от нечисти сили, кражби и негативност. Може да се засади пред входа на къщата, а може да се използват и изсъхнали части. Клонче папрат, скрито в коридора, ще пази от зли хора и също така ще привлече финансово благополучие в къщата.

Коприва.

Това парещо растение, растящо на двора, ще бъде отлична защита срещу клюки и лоши хора. Изсушени части от копривата се поставят в торба и се закачат на входната врата, за да плашат негативни личности, разбойници и хора с лоши мисли. Смята се, че най-силни защитни свойства има копривата, откъсната по време на гръмотевична буря. Снопчетата й се поставят в мазета, тавани и под прозорци.

Мак.

 Друго растение, което често се използва за плашене на злите духове. Маковото семе се разпръсва пред входната врата, ако е частна къща, а на вратата се окачват и изсушени кутии със зърна. Поставят се в ленени торбички заедно с листенцата на растението. Можете също така да засадите декоративен голям мак, който също предпазва от негативизъм, като го абсорбира, пише Actualno.com

 

ключови думи:
зло магии растения уроки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май