Хитруша! Ким Кардашиян отслабва със... стягащо бельо

Риалити звездата не умее да крие малките си тайни за стегнато дупе и бедра
Хитруша! Ким Кардашиян отслабва със... стягащо бельо

Ким Кардашиян е горда притежателка на едно от най-известните дупета в света. А когато това е основният ти "талант", трябва да се грижиш добре за него, нали?

Е, как мислите, какво прави риалити звездата, за да поддържа пищните си прелести – внимава какво яде, спортува много, прави специален тренировъчен комплекс за глутеусите?...

Ами, оказа се, че основна роля в програмата й "Секси дупе" играе... коригиращото бельо. Все пак, кому е нужно да спазва диети и да се поти неистово, когато хората са измислили стягащи кюлоти?

justjared

Кими отдавна не се свени да показва специалното бельо, което повдига и оформя дупето й, като заедно с това пристяга излишните телеса по бедрата й.

След като миналата пролет съвсем случайно направи демонстрация на коригиращите гащи, брюнетката дълго отказваше да коментира темата. После обаче трябваше да отговори на ироничните забележки в медиите и заяви, че много харесва оформящото бельо и, ако е възможно, би го носила всеки ден.

justjared

Само преди седмица Кардашиян отново показа как е "отслабнала", когато прозрачната й рокля я предаде и показа тайната й.

justjared

Лошо няма, а и така е по-лесно. Само не става ясно защо тогава Ким дава "диетични" съвети посредством профилите си в социалните мрежи. В шоуто й също се показват често "здравословни" обеди и вечери в размер на малка купичка салата с риба тон/пуешко или чаша фреш...

Все пак, когато един човек има огромно влияние върху тийнейджърките и младите момичета, би трябвало да внимава малко повече какво прави и как го прави пред десетките обективи, фокусирани върху него...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 3
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 3
    от Не е посочен | 29.06.2012 | 15:53
    не разбирам защо всички жени трябва да са слаби като пръчки, за да се харесват .. Ким е страхотна , нищо не и липсва.
  • 2
    от Не е посочен | 13.06.2012 | 16:20
    тая без грим изглежда като баба Яга! Със или без стягащо бельо е ужасна, с огромен гъз и тресящ се целулит. Ужасна е
  • 1
    от Не е посочен | 10.06.2012 | 15:58
    щот е мързелива пача и не и се поти във фитнеса или с аеробика ахахах пък не знам колко си мисли че й помагат тез гащури,ама пърдюхата е голяма и то доста,типично на хАмериканските Креолки и прочие афроамерикански мелези (нищо расистко)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май