Те обичат да медитират

Няколко популярни личности, които знаят как да дават почивка на съзнанието си
Те обичат да медитират

О, да! Не само ние сме фенове на медитацията – звездите също я обожават. Голяма част от тях я практикуват редовно и твърдят, че тя подобрява качеството им на живот и ги кара да се чувстват добре.

Ето обаче няколко от най-върлите ѝ звездни почитатели:

Жизел Бюндхен

Въпреки многобройните си ангажименти като майка на две деца, бразилският супермодел винаги намира време за медитативни упражнения.

Когато медитира, предпочита да е на открито, сред природата. Така успява да постигне пълна концентрация и да почувства пълноценна вътрешна хармония.

752824justjared

Ева Мендес

Красивата актриса пък практикува т. нар. трансцедентална медитация. Става въпрос за лесна техника, при която в продължение на 15-20 минути се повтаря определена мантра. Практиката е създадена от индийския духовен учител Махариши Махеш Йоги през далечната 1957-ма.

Преди около 5 години Махариши решава да разпространи своето учение по света и то бързо печели почитатели, особено много сред звездите.

Хю Джакман

Точно така. Очарователният Хю също е запален по практиката на Махариши. В различни интервюта актьорът непрекъснато набляга върху това колко важно нещо е медитацията. Даже е решен да научи и децата си да я обичат.

752822justjared

Очаквайте продължение.... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април