Признаци, че той е заинтригуван само сексуално от вас

Признаци, че той е заинтригуван само сексуално от вас

Пише и ви звъни само след един часа вечерта.

1741652

Вярвате или не, проучвания сочат, че всички обаждания за секс среща се провеждат един час след полунощ. Да, голяма част от хората, които виждате да вървят по улиците или да шофират в този час на денонощието, всъщност са на път към своята секс-дружка.

 

Става нервен, когато го поканите да гледате филм и наистина гледате филм.

1741653

Предлагате му да гледате някой блудкав холивудски филм ала-Тетрадката у вас, къде на на шега, къде сериозно, и точно когато си мислите, че няма как да се съгласи да гледа тази мелодрама, той приема. Но преди да изпадате във възторг и да се радвате, че сте уцелили в десетката с него, изчакайте вечерта да мине. Много мъже са готови да гледат и латиноамерикански сериал, стига той да е прелюдие към секс. Затова е доста показателно, че въпросният красавец няма сериозни намерения към вас, ако стане нервен, след като не откликнете на опитите му да правите секс тази вечер. Ако въпросният господин се сети, че има важна работа или изневиделица го връхлети непоносима умора, когато разбере, че срещата му с вас всъщност ще се изчерпа само и единствено с гледане на филм и сладки приказки на чаша вино, то бъдете сигурни, че този мъж няма сериозни намерения към вас и единственото, което иска е да преспите един-два пъти.


Никога не сте срещали приятелите му.  Защо ли?

1741650

Защото колкото по-малко знаете за него - къде излиза, с кого, фамилията му или пък къде живее, толкова по-лесно може да изчезне от живота ви... след като преспи с вас няколко пъти. Ако все пак ти пише, че е в бар с приятели и ви предложи да минете оттам, когато стигнете се оказва, че той ви чака пред заведението с яке в ръка и презервативи в джоба, оправдавайки се, че и без това всички си тръгват всеки момент, затова по-добре да отидете направо у вас/тях.


Преспиването в дома му е мисия невъзможна.

1741651

Той никога не казва директно, че трябва да си тръгваш от дома му (защото това най-вероятно ще доведе до скандал, а това от своя страна до възможността повече да не може да преспи с вас), но пък за сметка на това винаги има "нещо" за правене утре рано сутрин - дали "нещо с приятели", дали работен ангажимент или пък "нещо със семейството", но несъмнено е важно и в ранни зори.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май