Сексуалните фантазии на мъжете

Сексуалните фантазии на мъжете

Стриптизът

Толкова банален и препоръчван от наръчниците, но и адски ефективен! Той няма да се впечатли толкова от стриптизьорка, колкото ако види своето момиче да се вихри като истинска професионалистка. Още по-горещо ще е, ако сте го приковали на стола по средата на стаята и се развихрите около него под звуците на Мадона или Джо Кокър.

 

Аналния секс

Не, той не е за всеки, но е за всеки трети. Много мъже искат да пробват, но не получават тази екстра и затова само мечтаят. Било тясно, било секси, било различно. Не всяка от нас обаче може да им реализира тази мечта.

Тройката. Когато една е малко, две са напълно достатъчни. Така разсъждава огромна част от мъжката половина и си мечтае поне веднъж да има възможност да прави тройка. Мъжете обаче са категорично за комбинацията две жени с един мъж. Обратното е компромис, който правят, защото мацката се е навила да я делят.

 

Да гледа две жени как си интимничат 

Това напомня на тройката, но не е абсолютно същото, тъй като някои мъже предпочитат просто да се наслаждават на гледката от целуващи и докосващи се жени.

Поза 69

Тя не е кой знае какъв експеримент и повечето от вас са я пробвали. Мъжете обаче си умират за нея и е част от еротичните им фантазии. Ако не сте дарили вашата половинка с тази екстра, тази вечер е моментът.

 

Завързването

Мъжете мечтаят поне веднъж да правят секс завързани и приковани за четирите края на леглото. Вземете декоративни белезници или четири вратовръзки, хванете вашия човек здраво, превържете му очите и му покажете какво можете и без него.

 

В ролята на... 

Влизането в роли и специалният имидж за една вечер могат да разпалят любимия и да го накарат да погледне с други очи на вас. За какви момичета си мечтае той?

ключови думи:
мъже еротичен фантазии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април