Станимир Михов за фитнеса като страст и като професия

Интервю с младия инструктор по фитнес-културизъм
Станимир Михов за фитнеса като страст и като професия

Ако сте останали с впечатлението, че ви разказваме за фитнес режимите само на известните,  то крайно време е за истинска мотивация от истински хора. Запознайте се със Станимир. Той е фитнес и бодибилдър ентусиаст и работи като инструктор по културизъм .  Можете да научите повече за това как той поддържа невероятна си форма от интервюто, което направихме с него.   

За допълнителна мотивация можете да посетите сайта му.

• Разкажете малко повече за себе си?

Здравейте! Казвам се Станимир Михов от град Ловеч. Дълго време живях в София, но в момента се намирам в Китай.  Занимавам се с фитнес над 8 години. Завършил съм курс за фитнес инструктор в НСА и имам скромен състезателен опит. Занимавам се и с онлайн проект за фитнес тренировки и здравословно хранене.  

 • Какъв е фитнес режимът Ви? 

Тренирам по 5 дневен сплит – 3 тренировъчни дни – 1 почивка, 2 тренировъчни дни – 1 почивка. Разделил съм мускулните групи, както следва: Гърди и корем; Бедра и прасци; Гръб и трапец; Бицепс и трицепс; Рамо и корем. 

• Следвате ли хранителен режим и ако да – какъв? 

Да, следвам почти целогодишно хранителен режим. Залагам основно на непреработени храни, тъй като те позволяват по-добър контрол върху диетата и са по-здравословен избор. Обикновено веднъж до два пъти в седмицата си позволявам нещо любимо като шоколад Lindt 70% или пица. 

1674728Stanimir Mihov

• Какво Ви мотивира? 

Поставянето и изпълнението на реалистични цели. Основната ми цел в началото беше да не изглеждам прекалено смешно с тениска и дънки, но при постигането на малка цел винаги бях готов с друга и така се получи безспирен процес, който продължава и до днес.

Допълнително ме мотивират близки, които ме подкрепят в начинанията ми, статии в интернет за тренировки и правилно хранене, фитнес клипчета с личности, които адмирирам – например Greg Plitt.

PS: Ако имате въпроси към Станимир, можете да ги зададете отдолу. А ако вие самият сте фитнес ентусиаст и желаете да споделите опит, пишете във Фейсбук страницата ни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари