Бодибилдинг в разцвета на младостта

Коя е Джорджина МакКонъл и за какво се бори
Бодибилдинг в разцвета на младостта

Джорджина МакКонъл не е обикновена тийнейджърка. Даже въобще. Вместо да ходи на кафе с приятелки и да обсъжда готините момчета в класа, госпожицата... тренира. Яко. За да бъдем точни – прави го по пет пъти в седмицата, храни се по шест пъти на ден.

Точно така, познахте: любимото хоби на девойката е бодибилдингът. МакКонъл започва да се занимава с него по-сериозно, когато е на 17, макар че проявява интерес към въпросното фитнес занимание още по-рано. Сега е на 19, а съвсем скоро, през лятото, успява да се пребори за златно отличие в престижно състезание на британската федерация по бодибилдинг. Това, разбира се, е само началото на професионалния ѝ път.

За да си представите откъде е тръгнала Джорджина, вижте как е изглеждала тя три години по-рано. Тогава, когато е била на 16:

1029761Facebook

Самата мацка признава, че никога не е предполагала, че може да се сдобие с тялото, на което се радва към настоящия момент. Но е разбрала едно: че с подходящ хранителен режим и с много труд в залата всеки може да извае мускули.

1029764Facebook

Хората в обкръжението на Джорджина възприемат хобито ѝ със смесени чувства. Родителите ѝ се гордеят с нея, но брат ѝ, например, е на друга позиция. Той не може и не иска да вникне в концепцията на бодибилдинга.

Някои момчета харесват мускулите на госпожица МакКонъл, други – по-скоро се плашат от внушителните им размери. Но, така или иначе, тийнейджърката си няма приятел все още :) А натовареният ѝ режим едва ли ще ѝ остави много време за любов и закачки.

1029762Facebook

Споделя, че въпреки че бодибилдингът е повишил многократно самочувствието ѝ, гледа да не демонстрира твърде много фигурата си в публичното пространство. Защото хората се впечатлявали твърде много от тялото ѝ и най-вече – от мускулите на ръцете и раменете. Освен комплименти за физиката си обаче, Джорджина разкрива, че е получавала и доста обиди в миналото, които обаче гледа да не ѝ тежат на сърцето.

Яко момиче, а? Харесвате ли го или смятате, че бодибилдингът не е подходящо занимание за девойка на тази възраст – елате да изкажете мнението си във фен-страницата ни във фейсбук. Знаем, че имате такова, ще се радваме да го чуем.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април