Предай нататък

Вашият собствен начин да промените света
Предай нататък

В тон с понеделнишкото настроение по софийските улици - замечтани погледи, все още свенливи първолачета и есенни листа, ви приготвихме поредната рецепта за позитивни минутки. И тъй като не откриваме топлата вода, ще си признаем, че вдъхновението ни дойде от един вълнуващ филм - "Предай нататък".

И така, идеята е да измислите начин да промените света. И да го направите.

Но как? - хиляди въпроси започват да галопират в съзнанието ви. Ами, просто надникнете дълбоко в себе си иии.. ни се доверете :)

Предай нататък

  • Изберете трима души. Случаен минувач, ваш близък, приятел или колега – няма значение, стига изборът ви да е произволен. 
  • За всеки направете по едно добро дело. За целта обаче, жертвайте личното си време, вложете повече усилия и сърдечност. 

А после? inm.com

  • После, помолете хората, на които сте помогнали, да "предадат нататък". Тоест, да помогнат безкористно на трима други нуждаещи се. Така, за кратко време, светът ще бъде променен. 

Звучи ви утопично и дори невъзможно? Вътрешно продължавате да се убеждавате, че отдавна не вярвате в детски приказки и защо, по дяволите, изобщо ви баламосваме с тях?

Всъщност, ефективността на това упражнение е огромна, безотказна и супер удовлетворяваща, уверяваме ви.

"Предай нататък" е един прекрасен начин да бъдете полезни на някого и да промените света. Или поне своя собствен свят... и хората около себе си. Стъпка по стъпка.

Повярвайте в чудесата и се почувстватйте живи, за да отворите утре очи за още един прекрасен ден.

А кой знае, нещо добро може да ви чака зад ъгъла... ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 26.09.2011 | 17:43
    Не знам за света, но е един добър начин да промениш себе си =) Сигурна съм :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май