Медитация за пълноценен сексуален живот

Практиката повишава концентрацията, която е ключов елемент в интимните приключения
Медитация за пълноценен сексуален живот
inm

В последно време всички (дори и ние) масово рекламират медитацията. И това съвсем не е случайно. Защото тя е наистина чудесен начин за справяне със стреса и за "почистване" на съзнанието от излишните мисли.

Нещо повече, практиката има потенциал да подобри интимния ви живот. Поне това твърди американката Джил Блейкуей – богата дама, която е създател и управител на луксозен медицински център в Ню Йорк. Освен това е автор на 2 книги, едната от които представлява практическо ръководство за "съживяване" на либидото чрез различни алтернативни методи.

Та, Джил е на мнение, че, за да са успешни креватните сесии, партньорите трябва да са максимално съсредоточени в това, което вършат (съгласяваме се напълно!). Медитацията, от своя страна, ни прави по-концентрирани и именно по-този начин тя може да ни помага в секс приключенията.

728316inmЕ, помедитирайте и вижте какъв ще е резултатът. Не забравяйте обаче, че, освен, концентрация, редица други неща определят щастието ви в леглото :) 

Ако страдате от липса на сексуално желание, Блейкуей ви съветва да пробвате поне следната простичка медитативна техника, както я нарича сама: прекарвайте по 5 минути на ден в мисли за секс :)

И нещата ще се получат, убедена е мадамата.

Що се отнася до нас, обещаваме скоро да ви предоставим подробен наръчник по медитация.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май