Качествен релакс за 5 минути

В понеделник сутрин
Качествен релакс за 5 минути
inm

Пълна лудница в градския транспорт. Куп папки на бюрото. Никакъв шанс за приключване на работния ден навреме...

Е, да, новата седмица започна, а с нея заваляха неотложните ангажименти и ежедневните предизвикателства. Хей! Успокойте се. Обещавам ви, че ще се справите с всички задачи, при това – със завиден успех.

А колкото по-спокойни сте, толкова по-добре ще се представите. В този ред на мисли, нека ви запозная с една бърза антистрес терапия. Готиното е, че освен днес, може да я изпълнявате, когато пожелаете.

Та, веднага посетете сайта calm. com ;) Той ще ви предложи няколко уникални 3D пейзажа, придружени с типични природни звуци - ромон на поточе, чуруликане на птици и т.н. У-н-и-к-а-л-н-о! Погледайте тези красоти, потопете се в тях и мислено се пренесете там. Чудесно е, нали?

inmЕдновременно с това, бихте могли да стартирате кратката релакс програма, която върви в комплект с всяка картинка.

Терапията е на английски език, но не е задължително да разбирате какво ви говорят. Ще зазвучи успокояващ мъжки глас, в който просто трябва да се заслушате.

Накратко, той ви казва да използвате пълноценно тези 5 минути почивка. Съсредоточете вниманието си върху дишането си – не е нужно да го променяте. Просто наблюдавайте как поемате въздух и издишате ;)

Уверявам ви, че след процедурата ще се почувствате страхотно, заредени с нови сили и енергия и готови за действие.

Е, пожелавам ви чудесен понеделник - изживейте не само този, но и всеки друг ден! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април