Една различна антистрес стая

От картон и малко въображение
Една различна антистрес стая

Направихте си снежен човек, бяхте на Плажа, натиснахте магическото копче (или ви достраша?), изхвърлихте всички нерви в кофата и... нищо не помогна!

Е, имаме новина за вас: изглежда проблемите в живота ви никак, ама никак не са малко. Затова продължавайте да "лекувате" стреса, както до сега. И не се отказвайте, молим ви!

А понеже ви харесваме много, ще ви дадем още една страхотна идея за справяне с напрежението. Признаваме си, че тя не е наша. Цялата истина е, че я откраднахме от добри приятели. Но е толкова готина, че веднага се изкушихме да я споделим с вас.

Както може да се досетите, въпросното хрумване отново е супер фасулско за реализация. И, да, пак ще ви принуди да активирате креативността си. Заинтересувахме ли ви?

Добре. Този път ще ви накараме да си направите антистрес стая. И преди да ни изпратите да си гледаме работата, бързаме да ви обясним какво точно имаме предвид, споменавайки този термин.

Важно: за целите на днешното изобретение не ви е нужно отделно помещение в къщата. Трябва ви обикновена картонена кутия, но по-големичка, например - от телевизор или от хладилник.

inm.comЩе са ви необходими още:

  • пастели, моливи, боички и прочие пособия за рисуване
  • цветни стикери
  • ножица
  • доза смях и добро настроение

Начинът на приготвяне е ясен:

Най-напред оцветете отвътре и отвън скучната си "стая".

За целта, се превърнете в съвременни творци и цапайте с размах, без да се притеснявате за последствията.

А след като завършите напълно произведението си, изрежете в предната му стена врата (може и прозорче). И готово!

Това е вашата оригинална антистрес стая. Влизайте в нея, когато имате нужда. Сигурни сме, че престоят ви там ще ви позволи да си почините за миг от напрежението, което ви тормози. Не мислете за нищо, затворете очи и се отпуснете.

Ако пък идеята за помещение от картон ви се вижда прекалено детинска и смахната, нека ви предложим друга: превърнете дома си в уютно кътче за релакс – така или така.

Е, желаем ви по-спокойни минути и само от добрия стрес :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май