Без новини и без обувки в Soneva Fushi

Адски красиво място
Без новини и без обувки в Soneva Fushi

Изненада! Днес мечтите ни отново пътуват по света. Този път те ни отвеждат на едно наистина райско местенце. Искате да помечтаете с нас? Е, добре, тогава бързо скачайте върху редовете и ни последвайте. Обещаваме ви, че изобщо няма да съжалявате.

 

Къде отиваме?

Soneva Fushi се намира на Малдивите и е първият хотелски комплекс, построен в стил "Робинзон Крузо". Разбирайте, че е напълно откъснат от цивилизацията, заобиколен е от всички страни от вода и се дави в красива зеленина и буйна растителност.

Soneva Fushi

Разположен е на самостоятелен коралов остров - един от многото, образуващи екзотичната държава в Индийския океан. До него, освен с много въображение, се стига след кратко пътуване с хидроплан, от летището Hulhule. Ако се чудите, хидропланът представлява малко самолетче, което може да излита и да каца по вода.

Основната концепция тук е много проста и е формулирана в едно кратко правило, което никой няма право да нарушава. То гласи: "Без новини, без обувки".

Веднага става ясно, че това е място, пригодено за абсолютна почивка и релакс, до което лошите вести нямат достъп. И, да, тук никой няма нужда от обувки :) В най-добрия случай, на посетителите може да им се наложи да ползват маратонки - във фитнес залата, в тенис или вело сесия. Така да се каже, комплексът предлага идеални условия за разнообразна спортна дейност - от гмуркане до тай-чи и йога.

Уникалният почивен център се състои общо от 65 уютни резиденции, които много приличат на малки, зелени оазиси. Всяка разполага с прекрасна гледка към плажа и към кристално чистата вода. Романтичните веранди са превърнати в мини градини, където могат да бъдат изкарвани допълнителни шезлонги (за шезлонг-парти, например).

Soneva Fushi

Спалните помещения са снабдени с всевъзможни удобства, между които климатик, богат мини-бар, CD и DVD плейър със стерео система с колони в спалнята и даже – в банята.

Някои от вилите са оборудвани със собствена релакс зона със сауна, парна баня и мини външен басейн. Ако желаят, гостите могат да ползват и услугите на иконом, който ще се грижи за техния комфорт 24 часа в денонощието.

Soneva Fushi

След всичко казано дотук, сигурно вече може да си представите как изглежда спа центърът на хотела, нали? Той не случайно се казва
"Six Senses Spa", защото предлага многобройни и разнообразни процедури за цялото тяло, които буквално могат да разтопят от наслада всеки клиент. На разположение на туристите има даже аюрведа специалист. И това, разбира се, не е всичко.

Център за гмуркане, библиотека, кино на открито, звездна обсерватория, магазин за подаръци и бижута, изискан ресторант с разнообразно меню... са само част от останалите изненади, които предлага Soneva Fushi.

Да, комплексът е един малък свят на удоволствията, в който бихме се разбили с удоволствие. Предполагаме вие – също, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април