12-минутна тренировка за добра кондиция

12-минутна тренировка за добра кондиция

Най-важното

Време е отново за тренировка. Сега ще ви представя една интервална тренировка, която ще ви помогне да подобрите вашата кондиция и същевременно да натоварите всеки един мускул в тялото. Добрата кондиция ви е нужна не само в аеробните спортове, но и при тренировките във фитнеса и дори и за доброто ви представяне в леглото.

Тази тренировка се състои от 6 упражнения, които трябва да правите 30 секунди, а почивката между тях е 10 секунди. За нея няма да ви е нужно нищо друго освен хронометър и желание, без фитнес уреди, дъмбели или каквото и да било друго освен вашето тяло. Трябва да направите 3 завъртания на тези 6 упражнения, като почивката през цялото време е 10 секунди.

1. Клек-подскок. Подскочете на горе и с приземяването клекнете и после пак подскочете.
1384373Leanitup
2. Странични напади. Направете едно повторение на крак и после сменете краката.
1384377Leanitup
3. Подскоци с вдигане на колената към гърдите. Направете ги на едно място, като се стремите да скачате възможно най-бързо.
1384374Leanitup
4. Спайдърмен. Застанете в поза за лицева опора и си преместете единия крак на пред, върнете го и преместете след това другия.
1384378Leanitup
5. Напад-подскок. Направете класическия напад и с подскок сменете краката си.
1384376Leanitup
6. V коремна преса. Легнете по гръб с изпънати ръце на зад и крака на пред. Едновременно ги вдигнете, докато те не се допрат над тялото ви и след това ги спуснете, без да докосват земята.

1384375Leanitup

Вижте още: Кардио тренировка за бързо изгаряне на мазнини.

Вижте още: Как да свалим 1 килограм следващата седмица.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май