Няколко рецепти за здравословна вечеря

Няколко рецепти за здравословна вечеря

Най-важното

Ако се чудите с какво да разнообразите вечерята си, тези рецепти са идеални за вас. Те са хранителни и ниско калорични и са невероятно вкусни. Насладете им се.

Пилешки гърди с брюкселско зеле. Съставки: пилешки гърди, броколи, зехтин, 1/2 изстискан лимон, брюкселско зеле, стръкчета целина, чушки, лешници, магданоз и пармезан. Броколите и брюкселското зеле съдържат фитонутриенти, които предпазват от рак. Освен това тази рецепта е с ниско съдържание на мазнини и съдържа само около 300 калории на порция.

Салата със сьомга, грейпфрут и авокадо. Стставки: грейпфрут, авокадо, лимонов сок, зехтин, сол, пипер, филета от сьомга и орехи. Полезните мазнини, които се съдържат в авокадото, орехите и сьомгата ще помогнат на сърцето ви, а грейпфрутът служи като средството, което изгаря мазнините и забързва метаболизма ви. Тази рецепта съдържа около 360 калории на порция.

Пуешко с кафяв ориз. Съставки: кафяв ориз, сол, пуешко филе, зехтин, пипер, соев сос, спанак и сусам. Това ястие съдържа много ниски нива на захар - около 1 грам. Освен това то е богато на витамини от групата на Б. То съдържа само около 1 грам вредни мазнини, което прави това ястие идеалното за вашата диета. Доказателство за това е факта, че 1 порция съдържа около 400 калории.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Вижте още: Протеинова диета.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април