Костюмарски маникюр за официалните вечери

Ще ви покажем още един супер интересен начин за декориране на ноктите
Костюмарски маникюр за официалните вечери

Какво става, дойде ли петък? Чудесно! Предполагаме, че тази вечер няма да си останете вкъщи, а ще излезете и ще се позабавлявате някъде. Отидете на парти, на вечеря с приятели или на театър или кино. А ако искате да блеснете на всяко събитие, можете да го сторите със следващия интересен и много подходящ за вечерни излизания маникюр - с декорация под формата на костюм.

За да си го направите, ще ви трябват:

  • бял или сребрист лак
  • черен лак
  • тиксо
  • ножица
  • клечка за зъби
  • топ лак, по желание

Процедурата не е сложна, повярвайте. Преди да я стартирате обаче, проверете в какво състояние са ноктите ви – оформете ги при нужда и избутайте кожичките. Така ефектът от маникюра ще е много по-силен и очебиен.

Първо, нанесете два слоя от черния лак и го изчакайте да изсъхне напълно. След това срежете малко парченце тиксо, а в единия му край оформете мини триъгълниче. Залепете тиксото ей така върху нокътната плочка:

1114798BlogFreePeople

Отгоре, в празното триъгълниче, нанесете белия (или сребрист лак). Тиксото ще предпази основата от нацапване. Отлепете внимателно.

1114796BlogFreePeople Действайте по същия начин и с останалите нокти. На средните пръсти сложете три бели точки (потопете клечката за зъби в лака за улеснение), които ще наподобят копчета. И готово! Имате си маникюр под формата на черен вечерен костюм. Бихте могли да завършите процедурата с топ лак.

Ами, пробвайте. Ако сте доволни от резултата, похвалете ни се тук или във фейсбук. Впрочем, днешната идея я взехме назаем от любимия ни блог на модния бранд Free People. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май