Упражненията, които много ни помогнаха миналата година

Вярваме, че ще ни помогнат и тази
Упражненията, които много ни помогнаха миналата година

Fit&Well: eдин сайт, толкова много упражнения (време за реклама)! Е, добре, признаваме си без бой - не всички са ни любими и не всички практикуваме редовно.

Но, да, определено има няколко движения от миналата година, на които искрено държим. Ако същите бяха хора, щяхме горещо да им благодарим за грижата за здравето и тялото, която ни осигуриха и която, надяваме се, ще продължат да ни осигуряват и през 2014-та. 

Ето кои са те:

Палоф преса или упражнението за корем, което вие може би не правите, но в което целият ни екип е влюбен до уши.

1156228Fitwell.bg

Имаше обаче и още подаръци за поясната мускулатура през изминалата година - прилично изтормозващите обръщане и пуш преса, както и най-яката тренировка за корем в хотелската стая, например.

Тренирахме още с фитнес шалтето, с хавлиената кърпа и със стената - с две думи, разполагахме с цял отбор от фитнес помощници. Не можем да им дадем награда "Оскар", но им обещаваме, че ще също ще се грижим за тях, та да може да си партнираме в сесиите още много време.

Не на последно място: страшно сме благодарни и на чудната саморазтяжка за врат, която и до днес ни спасява от безобразното главоболие.

Какво да ви кажем! Спокойно можем да се наречем щастливци в тренировъчно отношение. Това, че си имаме тези любими упражнения обаче, не означава, че ще спрем да търсим нови и ефективни. Те може би ще са просто версия на вече познатите, но няма значение. Човек трябва да разширява фитнес кръгозора си и да не спира да изпробва нови неща. 

А сега, хайде, споделете: кои са вашите предпочитани "наши" упражнения? Искрено ще се радваме да разберем :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май