Как да свалим биреното коремче

Как да свалим биреното коремче

Най-важното

Коремчето е неприятно и трудно за сваляне. Трябва хранителен режим и здрави тренировки. Най-важното за успеха в това начинание е мотивацията и постоянството. Вижте кои са най-добрите тренировки за сваляне на коремчето и можете да започнете веднага да ги правите.

Интервална тренировка - тази тренировка ще ви помогне не само да свалите корема, но и да стегнете цялата си мускулатура. Избягайте 1 км с бързо темпо, след това направете 200 подскока на въже, после избягайте отново 1км и после направете 300 подскока. Правете така серии, докато скочите 500 пъти.

Силова тренировка. Нагласете си таймера на 10 минути и направете възможно най-много завъртания от следните упражнения - подскоци колена към гърди, лицева опора, клек-подскок и обикновена коремна преса. Правете по 10-12 повторения от всяко упражнение.

Отново си нагласете таймера на 10 минути. Направете спринт 1 минута, след това флайс с дъмбели, 15 лицеви опори и 30 секунди дъска. Направете колкото се може повече завъртания.

Спринтове. Направете 8-10 спринта на разстояние от 50 метра.

Направете 10 серии от следните упражнения, като започнете от 10 повторения и свалите до 1 - клек-подскок, набиране и кофички.

Вижте още: Кардио тренировка за бързо изгаряне на мазнини.

Вижте още: Как да свалим 1 килограм следващата седмица.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
корем тренировка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май