Идеалната коремна преса само за 5 минути

Идеалната коремна преса само за 5 минути

Най-важното

Може да е неделя, но за коремната преса няма уикенди. Ако не искате да я загубите по време на почивните дни, можете да я стимулирате с тази лека тренировка. Тя ще ви отнеме не повече от 5 минути и няма да е необходимо да отидете на фитнес. Можете да я направите у вас пред телевизора, по време на полувремето на мача Ливърпул и Тотнъм или на рекламите на любимия филм.

1. Легнете по гръб и си съберете ръцете и колената, после изпънете краката на пред, но да не допират земята и после изпънете ръцете на зад, отново без да допират земята. След това ги съберете. Това е 1 повторение. Направете 2 серии по 15 повторения.
1375486lifestyleasia.com
2. Сложете на земята нещо тежко - раница с книги, туба с вода или каквото се сетите и застанете в поза за дъска. Подпрете се с ръцете на тежестта, а краката да са изпънати на зад, тялото ви трябва да е право. След това сгънете единия крак на пред и го върнете, след това другия - това е едно повторение. Направете 2 серии по 15 повторения.
1375488lifestyleasia.com
3. Хванете се за нещо, на което можете да се набирате. Ако имате лост у вас е идеално, ако не използвайте нещо в двора на близо или ако измислите нещо креативно у вас ще е добре. Хванете се с ръцете и вдигайте коленете на горе, като са сгънати. Направете 2 серии по 15 повторения.
1375490lifestyleasia.com
4. Клек. 2 серии по 15 повторения.
1375487Fitwell.bg (колаж)
5. Изкачване на връх. 2 серии по 15 повторения.

1375489lifestyleasia.com

Вижте още: 4 упражнения с швейцарска топка.

Вижте още: 7-минутна тренировка за добра кондиция.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април