НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- пилешки крилца - 500 г
- бульон - 1 бр. пилешки
- черен пипер
- чесън - 6 скилидки с люспата
- червен пипер
- сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Измийте много добре крилцата, разрежете ги по средата. Овкусете ги с черен и червен пипер, посолете ги.
Натрошете бульона и объркайте крилцата с него. Оставете да се мариноват за поне 30-тина минути.
Сипете олио в тиган и го загрейте много добре. Пуснете вътре крилцата и между тях разпръснете чесновите скилидки.
Изпържете пилето до хубав златист цвят.
Отцедете крилцата върху кухненска хартия.
Пържените крилца на тиган са много вкусни.
Източник: Готвач.бг
Добави коментар