Поглъщане на 4 литра мляко за по-малко от минута

Дами и господа, Такеру Кобаяши
Поглъщане на 4 литра мляко за по-малко от минута

Само споменаването на Такеру Кобаяши може да ви накара да почувствате тежест в стомаха. Ако нищо подобно не се случва с вас, значи не знаете коя е тази личност. Тъй като целта на тази статия е различна от това да ви запознава с него, ще ви дадем линк към съответната страница в Уикипедия, която гласи следното: "Такеру Кобаяши е японски състезател по надяждане. Той държи няколко рекорда, сред които четири рекорда на Гинес по ядене на хот догове, кюфтета, туинкита, хамбургери и паста."

Както можете да видите, на японеца никак не му личи, че си изкарва прехраната с преяждане и е оставил зад гърба си (буквално и преносно) постижения като изконсумирани 54 хот дога, 97 хамбургера, 106 такота, 43 пици и много, ама наистина много други. Момъкът е висок 173 сантиметра и тежи едва 58 килограма, въпреки че е достигал и до 87 килограма през 2006 година.

Наскоро Кобаяши постави и нов световен рекорд по нагъване на капкейкове – 13 за една минута. И тъй като трябваше все с нещо да ги прокара, реши да изпие един галон (точно 3,785 411 784 литра) пълномаслено мляко. Всичко това се случва за под минута.

А вие можете ли така? Похвалете ни се във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април