Който играл – играл. Световните пица игри приключиха

Но пък имаме чудесно видео от състезанията
Който играл – играл. Световните пица игри приключиха

Не сте прочели грешно, това са Световните пица игри, които се проведоха в Лас Вегас като част от Международното пица експо. Дълго време се чудех дали да не поместя статията в категорията "Фитнес и спорт", но мисля, че няма да го направя.

Все пак изпитвам необходимия респект към пицата. Някои хора обаче разбират това уважение по малко по-различен начин, защото тук говорим не само за тривиални неща като подхвърляне на блатове във въздуха, ами и за дисциплини като фрийстайл тестена акробатика, най-бързо тесто, най-разтегливо тесто, най-скоростно сгъване на кутия за пица, както и пица триатлон.

На вас може да ви е смешно, обаче въпросните хора гледат на тези неща много сериозно и ако не ми вярвате, просто прегледайте правилата на мероприятието. По-истински от това са само Дядо Коледа и Феята на зъбките. Аз дотолкова се впечатлих от този ивент, че си направих труда да събера някои клипчета, които демонстрират за какво шоу иде реч. Забавлявайте се и вземете да харесате тая страница, дето я поддържам във фейсбук, че ми излязоха мазоли на пръстите да ви го повтарям.

Тук вече играта загрубява:

Фрийстайл месене, разбирате ли?

Сгъване. Ама не за бицепс....

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април