Как се изяжда капкейк

Правилно и по джентълменски
Как се изяжда капкейк

Това просто е едно от онези неща. Също като сандвичите със 156 вида салати. Също като хамбургерите, претъпкани с пържени картофи. Също като много други работи. Може би затова казват, че са вредни... защото няма правилен начин за изяждането им.

Всъщност може да се каже, че има. Той се нарича Грандиозното Омазване. Когато приключите, по земята и по лицето ви има доста повече храна, отколкото сте успели да натъпчете в себе си. Обещавате си, че следващия път ще сте по-внимателни, че ще измислите нещо хитро, но напразно. Това е единствената дейност на света, при която ставате все по-непохватни с натрупването на опит.

Ето, отскоро у нас се предлагат и капкейкове. Просто, защото имаше прекалено малко неща, с които да се клепаме ли? Защото не ни достигаха сладките изкушения ли? Отваряте уста, за да я напълните с прекрасното сладкишче и в следващия момент осъзнавате, че сте се нашмъркали с крем до козирката. Това, естествено, не ви спира и, докато приключите, изглеждате така, сякаш сте участвали в състезание по най-бързо изяждане на торта без прибори и без ръце.

Съдбата винаги е имала особено чувство за хумор. Но отвреме-навреме се случва така, че ни компенсира за несправедливостите, които ни е причинила. Този път компенсацията се е паднала на пичовете от сайта Foodbeast, които са онагледили доста добре всички неправилни начини за изяждането на капкейк и за капак на всичко са показали как се прави по джентълменски. Е, аз немея пред поредното доказателство за това, че човекът е връх в хранителната пирамида. Ядене, рано или късно ще преодолеем всички долни схемички, с които се опитваш да се спасиш от изяждане, чуваш ли?!!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май