До Великден има време. Научете се да готвите!

Заповядайте на предвеликденския кулинарен курс за практици, организиран от СЛАДКИШНИЦАТА
До Великден има време. Научете се да готвите!

Какво ще правите от 10 април до настъпването на Великден? Освен, че ще постите. Аз ви предлагам да посетим едно мероприятие, което много добре може да осмисли периода на Голямото очакване.

Ако самото споменаване на името СЛАДКИШНИЦАТА ви кара да слюноотделяте неконтролируемо, можете направо да препасвате лигавниците и да тръгвате с мен. Къде отиваме ли? На кулинарен курс, който Антония (алтер егото на СЛАДКИШНИЦАТА) организира в рамките на четири последователни седмици. На него не само ще разберем как се приготвя истински хляб, но ще направим поне 5-6 различни сладкиша. Определено няма да ни се размине и класическият козунак. В един от дните специален гост ще бъде и истинският Великденски заек, а в негова чест ще трябва да бъде материализирана и Истинската морковена торта. Ние пък ще гостуваме на Средиземноморието и на Северна Африка, където ще се потопим в солените и пикантни аспекти на традиционната местна кухня. Можете да разчитате, че почти през цялото време ще хвърчат шоколадови трюфели под някаква форма, а ако не откраднете някоя идея извън "менюто", аз лично ще ви се разсърдя.

Именно това е най-ценното на събитията от подобен характер. За разлика от рецептите, които можете да прочетете навсякъде в интернет и телевизионните предавания, в подобен формат можете да се срещнете с човек с много кулинарен опит и да го заринете с въпроси.

А сега, малко по-конкретно! Както може би е станало ясно, курсът започва на 10 април. Той ще се проведе в рамките на 8 занимания в четири последователни седмици до края на месеца. Всеки желаещ може да си избере отделен седмичен модул от две занимания или да се присъедини към мероприятието в неговата цялост. Повече подробности за програмата и за условията за включване бихте могли да намерите на сайта на СЛАДКИШНИЦАТА, а страницата на мероприятието във фейсбук ще откриете точно тук.

Заповядайте, както се казва.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април