Да се нацапаме по великденски

Foodies' ще променят представата ви за традиционно боядисване на яйца
Да се нацапаме по великденски

Според традицията, великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък. Ако питате нашите приятели от Foodies', традициите съвсем не са това, което бяха. Затова те ще извършат този ритуал чак вечерта.

Това е една чудесна възможност за всеки желаещ да се присъедини към Великото цапотене и да се подготви за празника в тяхната приятна и образователна компания. Така ще има шанса да се запознае и с някои нетрадиционни техники за декорация. За тях Борис сподели, че включват четка за зъби и четка за тоалетна чиния. Силно се надявам да се е шегувал за последното.

Самите яйца ще бъдат снес... донесени от Истинската храна, което означава, че освен добър външен вид, те ще могат да се похвалят и с неповторим вкус. В допълнение имаме обещание за домашни козунаци, което само по себе си е един чудесен стимул отсега да си отбележите интервала между 18 и 21 часа на 12 април като време за натъпкване на устата, джобовете и чорапите с великденски продоволствия.

Всичко това ще се случи на добре оборудваната територия на кулинарно училище Амюз Буш, находящо се в София на ул. "Миджур" №24, ет. 1. Малка подробност е, че местата са ограничени до 10, за да не се окаже в един момент, че вместо яйце, боядисвате коляното на съседа си отдясно. С други думи, за да разполагате с комфорта на личното си пространство.

Участието си можете да заявите ето тук. За целта ще трябва да си заделите 20 лева за разходите по продуктите, които в крайна сметка си остават за вас.

Единственото, което се иска от вас, е да не идвате в облекло, което не сте склонни да обагрите в процеса на Великото цапотене.

Foodies'

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април