Да изядем ябълката от край до край

Не само, защото е вкусна и полезна, а защото е и възможно
Да изядем ябълката от край до край

В каквото и да ни убеждавате, за нас най-есенното плодче на планетата безспорно си остава ябълката. Вкусът ѝ, цветът, ако щете дори – формата, всичко в нея напомня за настоящия пъстър и красив сезон.

Затова сега просто сте длъжни да наблегнете на консумацията ѝ. Да не говорим, че, освен адски вкусна, тя е и наистина полезна и съдържа куп ценни хранителни вещества. Имайки това предвид, трябва да се изяжда от край до край. Натъртваме на последното, защото повечето хора не знаят как да хапват ябълките правилно и изхвърлят безцеремонно голяма част от съдържанието им в кошчето за боклук.

Признаваме си, че дори самите ние доскоро не подозирахме, че допускаме въпросния грях. За щастие, колегите от Foodbeast бяха така добри да ни светнат как да консумираме хубавите плодове с идея да ги оползотворяваме до последната хапка.

Следващото кратко видео ще просветли и вас по въпроса, затова ви съветваме да го изгледате изключително внимателно:

Изводът: захващайте ябълката от "дупето" и продължавайте към "главата" ѝ. Може би в началото ще ви е нетипично да постъпвате по този начин, но постепенно нещата ще си дойдат на мястото, гарантираме ви.

Хайде, да налягаме есенните приятелки – колкото повече, толкова повече, нали?  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май