Вкусната храна се завръща!

Health on a plate с дегустация и семинар на тема „Основи на храненето“ на 18 май
Вкусната храна се завръща!

Напоследък съдбата ни залива с толкова много интересни събития, че вече обмисляме как да се клонираме, за да можем да сме на няколко различни места по едно и също време. Но тъй като обмислянето засега не може да се похвали с особени резултати, сме принудени да приоритизираме.

Приоритизирането е трудна работа, и затова използваме специален въпросник, състоящ се от следните внимателно разработени питанки:

  • Ще има ли вкусно и здравословно ядене?

  • Ще можем ли да научим нещо ново?

  • Ще има ли вкусно и здравословно ядене?

  • А ядене ще има ли?

В случай, че подложеното на анализ мероприятие успее да отговори утвърдително и на четирите въпроса, то можете да сте повече от сигурни, че ще ни видите там. "Там" в случая е продължение на състоялата се преди около два месеца дегустация "Вкусът на храната", организирана от фондация Health on a plate.

Този път в менюто е включена и солидна доза знания на хранителна тематика и затова събитието се провежда под наслов "Основи на храненето". То ще се случи на 18 май (петък) от 18:30 часа в София. Точният адрес е ул. Чамкория №5 (офисът на Coral club).

Семинарът е организиран в три модула, като всеки от тях ще бъде воден от добре запознат със съответната тематика лектор. В първия модул Александър Тосков от Истинската храна ще ни разкаже какво всъщност яде средностатистическият българин, какво е качествена храна и защо е добре да я ядем.

Вторият лектор е Борис Тасев от Foodies', който ще обясни в подробности спецификите на локалното и сезонно производство и неговото значение за здравето ни, околната среда и местната икономика.

В част номер 3 ще имате удоволствието да се запознаете с Десислава Владимирова от Coral club. Тя ще говори на тема хидратация и ролята на водата в ежедневието ни.

Във всеки един момент ще имате възможност да задавате своите въпроси и да получите адекватен и изчерпателен отговор на тях.

И този път мероприятието ще има благотворителен оттенък, тъй като на него ще се събират средства за SOS Детски селища България – организацията за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има детство и бъдеще.

Може би вече се вълнувате, затова сме длъжни да отбележим, че броят на местата е ограничен до 30. От първа ръка знаем, че половината от тях вече са заети. Затова, ако искате да опитате истинския вкус на храната и да разберете малко повече за нея, бъдете бързи и потвърдете участието си на e-mail healthonaplate[at]gmail.com или на телефон 0876631819. Виртуалната страница на събитието във фейсбук можете да намерите тук. Парите, които трябва да си приготвите, са скромните 5 лева.

Health on a plate

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април