Фитнес програмата на Джесика Смит

Джесика Смит трансформира не само телата ви, но и начина, по който гледате на фитнеса
Фитнес програмата на Джесика Смит

Джесика Смит е феномен в интернет пространството. Тя преобразява живота и телата на стотиците хиляди зрители, които заедно с нея се потят пред екраните, изпълнявайки експресните й тренировки.

"Мислията ми е не само да променя тялото Ви, но и начина, по който се отнасяте към фитнеса; по този начин ще бъдете във форма, ще се чувствате щастливи и ще изглеждате превъзходно!” – казва младата инструкторка относно програмата си. Целта й е да направи движението неизменна част от ежедневието на нейните последователи. Само в You Tube те са близо 250 хиляди. Повечето видеа са с продължителност не повече от 15 мин и не изискват никакви допълнителни уреди или пособия.

Всичко, от което се нуждаете е да сте редовни и усърдни. В комбинация с мотивацията, която струи от видеата на Смит, скоро ще усетите и резултатите. Джесика обещава, че ако се придържате към нейните програми можете да свалите до 10 кг. 

1665830Instagram/ Jessica Smith TV

Философията на Джесика Смит е, че здравето е начин на живот,  не краткотрайна мания. Затова е от изключително значение да започнем бавно и постепенно да увеличаваме интензивността и натоварването. Важно е да асоциираме горенето на мазнини с приятни емоции, в противен случай бързо ще ни омръзне и ще зарежем тренировките. Желателно е да съчетаем физическите упражнения с правилно хранене. По този начин ще усетим максимално ползотворния ефект от програмата на Смит. 

Вече може да гледате пълните епизоди Total Body Shape на Джесика Смит по WnessTV всеки ден от 11 и 16:30 часа. 

Подготвили сме ви десетминутна тренировка, която съчетава кардио и силови упражнения за по-интензивна работа върху проблемните зони.  

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март