Фитнес за двама. Не, благодаря!

Май предпочитаме да си спортуваме "по ергенски"
Фитнес за двама. Не, благодаря!

Най-важното

Но на ей тази съвместна тренировка съм абсолютен фен, няма майтап :) 

Преди си мислех, че няма по-страхотно нещо от това да тренираш с половинката си :) Да, ама вече съм на друго мнение.

И набързо ще ви кажа защо:

Първо, тренировката е един от редките моменти, когато оставам наистина сама със себе си. Тя е моят личен миг и перфектен начин да оползотворя малкото си свободно време. Вид медитация е дори. Та, в този ред на мисли, защо да я споделям с друг, било той и най-обичаният?

Относно мотивацията, вярно е, че спортните постижения на партньора имат потенциал да те нахъсат и да ти бъдат стимул да се представиш по-добре. Ала често това е и доста опасно.

Ще ви дам за пример себе си.

Наскоро реших да тичам повече от приятеля си. Бях уморена и без тонус, но си казах: "Този път ще го надмина". И? Ами, нищо. Наистина бягах повече (и по-бързо, защото се чувствах притисната някакси), но след това... всичко ме болеше. Бонусът бе болезнено схващане в единия прасец, което още ме тормози.

Цялата истина е, че човек трябва да се състезава най-напред със себе си :) Тоест, да се опитва да подобрява преди всичко личните си рекорди. И после да мери сили с другите. 

Не, че надпреварата със себе си е по-малко рискована. И все пак, ако си разумен, би могла да мине за такава.

И не на последно място... На мен ми е адски трудно да остана напълно концентрирана в компанията на любимия. Ако вие можете, направете го. 

inm.com

Не ме разбирайте погрешно обаче. Все още обичам да тичам с половинката си и го правя с огромно удоволствие. Просто споделената фитнес сесия, която всички рекламират толкова много, не ми е фикс идея. 

При вас как е? Спортувате ли с партньора си или просто се лигавите :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май