Фитнес вдъхновението днес: Джулиано Строе

Запознайте се с още един малчуган с необикновени способности
Фитнес вдъхновението днес: Джулиано Строе

Наричат го най-силното дете на света и макар че вероятно има много по-силни от него, 7-годишният Джулиано наистина е необикновено момче.

Да започнем оттам, че сладурът тренира усилено от... бебе, а към днешна дата е горд собственик на внушаваща мускулатура, на която би завидял всеки професионален атлет.

За засиления му интерес към фитнес заниманията е виновен баща му, който започва да го води в залата буквално след раждането му. Образно казано, малко след като сваля памперса и биберона, вместо играчките, Джулиано хваща гиричките и се захваща здраво да работи върху фигурата си.

Така само за няколко години чаровникът се сдобива с уникални за възрастта си способности. Днес той може да изпълнява голям брой лицеви опори без прекъсване. Вижте какви обаче:

Досещате се, че практикуването на това движение изисква ужасно много сила в раменете, в ръцете и в пояса, както и солидна доза концентрация.

През 2009 година пък, когато е само на пет, малкият Строе влиза в Рекордите на Гинес. Тогава, за минимално време, той успява да измине на ръце разстоянието от 10 метра с медицинска топка между краката си. Оу!

А на последното видео, разпространено в медиите, румънското дете-чудо отново изпълнява сложни лицеви опори само върху... четири стъклени бутилки. Ето на това му се казва умение да пазиш баланс:

Родителите на Джулиано твърдят, че хлапето никога не тренира само и е строго наблюдавано по време на всичките си "експерименти". Можем само да се надяваме, че е така.

А когато не вдига тежести в залата или не балансира върху стъклени шишета, малкият Строе обича да се забавлява като всяко дете. Харесва му да играе в парка, рисува и с часове може да гледа анимационни филми.

Въпрос на време е да видим какъв ще стане, когато порасне :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май