Тренировката на: Стейси Киблър

Гаджето на Джордж Клуни сама демонстрира упражненията, с които поддържа перфектното си тяло
Тренировката на: Стейси Киблър

Стейси Киблър, на 32. Бивша кечистка, наричана "Краката на кеча". До преди година беше известна предимно в САЩ и на феновете на телевизионния боен формат, днес е популярна из целия свят като ултра-секси-гаджето на Джордж Клуни :)

Блондинката с умопомрачително дълги крака и вечният ерген са двойка вече почти година (официално) и много си отиват. За любимата си Клуни неслучайно каза преди време, че може да му срита задника, когато си пожелае – тя не само е една идея по-висока от него, но е и в отлична форма. Как?

Тренировката

Откакто не се занимава с кеч, Стейси има нов подход към тренировката си, но не е загубила атлетичната си визия. Помага й Джулиет Каска, която има богат опит като треньор и персонален инструктор в Холивуд.

Киблър често споделя, че следва съветите на своето фитнес гуру, но има и специфични изисквания към програмата си. А в последния брой на списание SELF русокоската сама демонстрира движенията, които изпълнява в 18-минутна сесия.

Упражненията включват собственото й тегло и ластично въже със средно до високо съпротивление. Комбинират се в 3 кръгови тренировки, всяка от които Стейси се старае да изпълнява поне веднъж седмично. Представяме ви първия протокол:

Упражнение 1

Закрепете ластика около колона или подходяща кръгла тръба вкъщи, хванете двата края с всяка ръка и опънете. Застанете с гръб към колоната и се отдалечете от нея на около метър разстояние, като пристъпите с левия крак напред. Долните крайници са леко сгънати в коленете.

Вдигнете ръцете на нивото на раменете. Ударете напред във въздуха с дясната ръка, след това с лявата и накрая с двете едновременно.

SELF

Това е едно повторение, направете общо 20.

Упражнение 2

Jumping Jack, но от специфична изходна позиция: дълбок клек на пръсти и лека опора чрез ръцете. Идеята е, след всеки скок, да клекнете максимално дълбоко, като коленете сочат навън.

SELF

Скоковете се изпълняват не на бройка, а за време – в рамките на 2 минути.

Упражнение 3

Отново фиксирайте ластичното въже около колона, този път на нивото на главата. Хванете краищата му с две ръце и застанете до точката на опъване, например с лявата си страна към нея. Заемете разкрачен стоеж на няколко крачки отстояние от колоната и вдигнете ръце над главата си.

Наведете се надясно, без да движите таза или бедрата. Когато почувствате пълно опъване на мускулите в лявата част на торса, върнете в изходна позиция.

SELF

Повторете общо 20 пъти, след което се обърнете на другата страна.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април