Фитнес съвети от супер треньори: Джулиет Каска

Която тренира новото гадже на Джордж Клуни
Фитнес съвети от супер треньори: Джулиет Каска

Знаете ли, че американският актьор Джордж Клуни от скоро си има нова приятелка? И то каква! Само няколко месеца след като се раздели с италианската хубост Елизабета Каналис, вечният ерген на Холивуд се почувства сам и... Реши да запълни празнината в душата си (и в леглото си) по най-пълноценния начин.

Новата жена в живота му, която все по-често ще виждаме с него на светски събития, се казва Стейси Киблър. Освен че е актриса, модел, реалити героиня и бивша кечистка (!), Стейси е добре известна в звездните среди със страхотната си фигура и най-вече – с изваяните си, красиви крака. Смеем да твърдим, че те са с една идея по-хубави от тези на Дженифър Анистън.

justjaredПо какъв начин ги постига ли? Ами, ясно е как: с редовни тренировки, с хъс и добро желание. И, да – с помощта на персоналния си фитнес инструктор Джулиет Каска.

Джулиет е американски топ треньор и с нея са спортували много звездни познайници. Въпреки своята слава и популярност обаче, тъмнокосата сладурана не показва да се е възгордяла твърде много от личните си постижения. Добрият й приятел Майк Донаваник споделя за нея, че е общителен човек, който умее да се забавлява на пълни обороти.

Успяхме да си откраднем няколко от нейните звездни съвети и бързаме да ги споделим с вас. Надяваме се, че с тяхна помощ, бързо ще се сдобием с оформени долни крайници или най-малко с... гадже като Джордж Клуни. Ето ги:

Тренирайте прасците

Тази препоръка на мис Каска е насочена най-вече към дамите, някои от които умишлено избягват да работят върху мускулите в долната част на тялото – т.нар. гастрокнемиус и солеус. Основното опасение на въпросните мадами е, че ще се сдобият с огромни и нечовешки прасци, които няма да могат да вкарват в любимите си високи ботуши :)

Това, разбира се, не е особено адекватно притеснение, защото дори при мачовците, които могат да се похвалят с 10-20 пъти повече свободен тестостерон, тези мускули "растФитнес съвети от супер треньори: Джулиет Каска ат" доста трудно.

"А най-лесният начин да работите върху тях е редовно да изкачвате стълби!", казва Джулиет. "Разбира се, може да разнообразявате това полезно занимание с тичане по наклонена повърхност, както и с различни упражнения за долната част на тялото, като клек и напади", допълва тя.

В този материал пък открийте и нашите предложения за тренировки на прасците.

Плио-плио-плио-плиометрия!

Каска горещо препоръчва да въведете този метод в тренировката си. Защото той ще ви направи експлозивни и ще подобри цялостното ви спортно представяне. Как? Разберете тук.

И накрая: непрекъснато вкарвайте разнообразие в програмата си, напомня сладураната. Така ще понижите риска от попадане в т.нар. тренировъчно плато и ще се чувствате винаги пълноценни във фитнес заниманията си.

Е, ние ще се опитаме да се свържем с нея, за да й измъкнем още няколко добри идеи. 

Пожелайте ни успех :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май