Тренировката на: Марая Кери

Звездата увеличава физическото натоварване постепенно
Тренировката на: Марая Кери

Не можем да отречем, че Марая Кери изглежда все по-добре след раждането на така очакваните си близнаци. А и тази есен ще направи триумфално завръщане пред публиката, след като преди седмица стана ясно, че ще замени Дженифър Лопес в журито на музикалното риалити American Idol. Убедени сме, че Кери ще се постарае да блести на телевизионния екран всяка вечер :)

Гласовитата поп дива обаче няколко пъти призна, че възвръщането на обичайното й тегло не е било лесно. А и не е приключило.

Както вече казахме, Марая е лице на програмата "Джени", в която, освен индивидуален хранителен режим, се включва и персонална физическа програма:

Тренировката

justjaredТъй като звездата роди чрез цезарово сечение, което изисква продължително възстановяване, първите 6 месеца й било забранено да спортува. Дори след това физическото натоварване трябва да се въвежда постепенно и по строго определена схема.

Първоначално Кери започва да прави дълги разходки с кучетата си. С течение на времето, увеличава продължителността и интензивността им, прави леки преходи на неравен терен и по-сериозни изкачвания.

Певицата отдавна е почитателка и на тренировките във вода – години наред препоръчваше водна аеробика. Преди няколко месеца тя сподели в интервю, че прави различни комплекси от упражнения в океана, където водното съпротивление е дори още по-голямо.

Освен това Марая тренира в домашния си фитнес, най-вече със свободни тежести и собствено тегло. Прави и кардио, поне 3 пъти седмично, като балансира между занимания на закрито и такива навън.

Звездата с усмивка споделя обаче, че най-щастлива я правят игрите с двете й деца – Мароко и Монро, и е убедена, че това допълнително стимулира възстановяването й след тежката й бременност. Ние май сме склонни да й вярваме :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май